Stara fabrka nudi edinstveno mesno doživetje

Izbiramo samo prvovrstne surovine slovenskega porekla. Naši kuharji skrbno izberejo surovine in jih dnevno sveže pripravljajo za vas. Meso sami meljemo in ročno stiskamo v polpete, saj tako zagotavljamo 100% kvaliteto.

Podjetje Loža posluje kot družinsko podjetje. Leta 2016 smo se odločili, da bomo kot družina združili svoja znanja in moči. Za taksen korak je poleg znanja potrebno zaupanje in entuziazem. Poletje 2016 je našemu poslovanju prineslo spremembe in morali smo se odločiti, kakšen bo naš naslednji korak. Počasi so se začele nizati ideje in predlogi. Našli smo prostor in potrebovali smo ime, notranjo opremo in nenazadnje, najpomembnejse, ponudbo. Dali smo proste roke mladini in Jaka se je že od vsega začetka spopadal z recepti in izborom. Domžale so, kljub bogati zgodovini, mlado mesto po prebivalstvu. Potrebno se je bilo približati ravno mlajši populaciji. In rodil se je burger. Naš burger. Green egg je dobil prostor pod našim domačim balkonom in vrata so bila odprta za vse, ki so bili pripravljeni preizkusiti, podati mnenja in predloge. Počasi je naš meni dobival obliko. Burgerjem so se pridružili tudi steaki, rebrca, perutničke in wrapi. Ker pa se prav vsak meni zaključi s sladicami, smo našli odlišne ideje tudi za cukr. Obisk pri nas se vsekakor splača, saj vas bo pocrkljalo prijazno osebje in drugačen ambient. Tudi brbončice bodo zadovoljne. Kdor je pri nas, podpira slovensko in ceni domače. VSE naše surovine so pripeljane od slovenskih dobaviteljev. Meso je rojeno, vzgojeno in zaklano v Sloveniji. Da zagotovimo popolno kvaliteto  burgerjev,   meso sami meljemo in ga tudi ročno stiskamo.  

ZAKAJ MI?

ZAKAJ BI PRIŠLI RAVNO K NAM?

Od leta 2016 smo dosegli zares veliko. Sprva smo si želeli imeti malo restavracijo, v kateri bomo delali izključno družinski člani. Po šestih letih ponosno povemo, da pri nas dela 15 pridnih delavcev.

Rezerviraj